Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nieaktualne
Juz sie wyspal
Cale pol godzinki spal hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
OSKI TEZ WŁĄSNIE WSTAŁ ALE POSPAŁ 2 GODZ WIEC OKI W NOCY BYŁO CAŁKIEM CAŁKIEM TYLKO 2 RAZY WSTAŁAM MOZE TO DLATEGO ZE PIERWSZY RAZ W NOCY DOSTAŁ BUTLE Z MLEKIEM ZASMAKOWAŁO MU MLECZKO Z BUTLI POWOLI MLEKO MAMY IDZIE W ODSTAWKĘ MOZE I DOBRZE PIERWSZEGO SYNKA KARMIŁAM DO ROKU ALE OSKIEGO COŚ CZUJE ZE TYLO POŁ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Aaaa to o tego Pana chodziło...patrz a ja już taka senna byłam że nie skojarzyłam

A ja czekam na listonosza gdzie moja decyzja z NAV

które mają fajną huśtawkę elektryczną proszę o linki bo chyba kupię wcześniej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
spóznieni 3 ja mam taka hustawke i jestem bardzo zadowolonaallegro.pl/fisher-price-hustawka-rainfor...zak-i2107757454.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Dziwne wyjaśnienie, że chodzi o tego kolesia który pisze na kolorowo. Bo ja jakoś nie zauważyłam aby Nana pisała na kolorowo tylko pogrubia niektóre wyrazy i zdania. Ale skoro dla Daris i Kalby to kolorowe pisanie to gratuluje

U mnie też dzisiaj ładna pogoda, troche słoneczko wychodzi za chmurek A wczoraj cały czas padało u Nas i ze sniegu który był od stycznia nie ma juz prawie nic

A wczoraj mój mężuś jak wracał do domku z kwiatkami (dostałam dwa kolejne storczyki do mojej kolekcji) to się biedak poślizgnął przed domkiem i z doniczek w głowe sobie strzelił, bo tak zaczął łapać równowagę aby z górki całej nie zlecieć i kwiatek jeden ucierpiał. Mój mężuś to potrafi, dzisiaj miał guza i jak tak dzis rano patrzyłam na Niego to się uśmiechałam w duchu, że chciałabym zobaczyć jak on wczoraj latał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzien dobry
ja to wole wszystko przemilczec
heh Milusia mi codziennie spi po 20min popoludniami za to nocki sa piekne
u nas piekne sloneczko mamusia zje Milusia dostanie butle i idziemy na spacerek
Milenka sie husta wlasnie w takiej hustawce
zakupy.linkbaby.pl/do/item/P0098/Hustawk...-Fisher-Price,-P0098
ona jest na baterie ale jestesmy bardzo zadowoleni z niej
milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Hmm widze dziewczynki ze znowu sie goraco zrobilo... nie ma sie co kłocic nie ma sens i szkoda czasu na takie glupoty.
Aga31 no to sprawnie i szybko poszlo jak na pierwsze dziecko a mowia ze to z drugim lepiej i sprawniej wszystko wyglada podczas porodu.
Wracajac do gabriela he he ja go nazywam filoetowym to znany jest chyba wszystkim na forum bo udziela sie praktycznie wszedzie czakajmy az u nas sie pojawi i bedzie dawac nam dobre rady bo moze i w takich naszych tematach sie orientuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witam mamuski
Widze,ze lyknelyscie kolejne odwracanie kota ogonem tej kobiety Dziwne,ze po wymianie Was,potem mnie,aguss i halas jako zascianki-bo o Nas tak pisala wczesniej- wymienila potem imie mojego synka Najlatwiej wpierw ublizyc dziecku a potem odwrocic to wciskajac kit,ze chodzilo o Gabriela z forum Tym bardziej,ze juz dwojce moich dzieci ublizyla
Aga31 napisalas,ze gdyby ublizyla dzieciom to bys sie na Nia rzucila z pazurami,a przeciez wczesniej ublizyla moim corkomJakos wtedy nie zareagowalas Dziecko musi miec ponizej roczku zeby bylo warte obrony?Piszesz tez,ze prosisz o przyjazny ton na forum wiec skieruj ta prosbe do daris bo to ona pierwsza napisala,ze Wam wchodze w d...Wystarczy,ze sobie przewiniesz stronki i przeczytasz I to jej daj do zrozumienia aby tu nie wprowadzala takiej atmosfery bo nie ja to zaczelam i nie ja ublizam innym wypowiadajacym sie tu mamuskom i ich dzieciom
Czy Wy chcialybysciew aby Wam tak ublizala?Pozwolilybyscie jej na to?Jesli tak to sie baaardzo roznimy pod tym wzgledem bo ja szanuje siebie a innych tym bardziej i takich rzeczy nie robie Jak na swoj wiek daris jest niestety niedojrzala i zacchowuje sie jak dziecko co udowodnila mi wyzywajac mnie kolejny raz
Niemniej jednak pomijajac to czy chodzilo jej o mojego synka czy nie to znow mi wczoraj ublizyla i tym co wtedy sie wypowiadaly piszac,ze mozna tez tu spotkac na forum zascianek Juz Wam przytoczylam wczesniej dowod,ze nie tylko o mnie jej chodzilo-a ze tylko ja zareagowalam to wsiadla na mnie
A do tego daris nie zycze sobie,zebys wyzywala mnie na forum od pip i od glupich bo sobie tego nie zycze i mam zamiar napisac do admina jak nie przestaniesz bo jakis regulamin ogolny podpisywalas prawda??? A ublizac tu nie wolno
Tak jak Tuptusiowata zauwazyla ja pogrubiam litery a nie stosuje koloru a ze raz wczoraj uzylam czerwieni to tylko dlatego by uczcic Twoje stanowisko na tym forum niewatpliwa krolowo forum
Doprowadzilas do tego,ze po tej aferze Aguss przeprosila wszem i wobec tu na forum,ze dodala tego linka z artykulem i ze spytala Nas mamuski o opinieJak mnie do tego na priv przeprosila to az mi serce sie scisnelo Przez Ciebie pozalowala,ze to zrobila-to chore,ze doprowadzasz do takich sytuacji Teraz kazda 10 razy sie zastanowi przez Ciebie czy powinna cos wkleic i spytac Nas o opinie czy lepiej nie
Na forum tak jak napisala Tuptusiowata kazdy ma prawo pisac to co chce i wyrazac swoje opinie oprocz ublizania innym jak Ty to daris robisz Jak Ci nie pasi to co pisze to poprostu tego nie czytaj
owie3ka18 masz calkowita racje ale nie odpuszcze jesli bedzie nadal tak postepowala!!!
Sorry mamuski ale nie pozwole zeby ta kobieta komukolwiek tu ublizala wlacznie z dziecmi
Ja tez nie jestem za szumem i klotniami na forum i na codzien jestem spokojna osoba i przyjaznie nastawiona do zycia i ludzi ale jesli ktos na forum publicznym mi ubliza i moim dzieciom to nie zostawie tego bez echa!Nie byloby tego wszystkiego ani wtedy ani dzis gdyby ta kobieta tu nie mieszala Bylo milo i spokojnie dopoki sie do mnie nie doczepila-i wiecie o tym dobrzeTak wiec daris skoncz z czepianiem sie i ublizaniem a powroci spokoj na forum taki na jaki zasluzyly mamuski z tego forum
A jak bede chciala i chumor miala to swoje wiadomosci bede pisala roznokolorowo kazda literke traktujac innym kolorem i nic Ci do tego!!!!
Weszlam na forum mamuski z Lilestrøm i okolic i tam tez daris zaczela dzialac...zorganizowala tam spotkanko w ten piatek w Mcdonaldzie...no poprostu ta kobieta uwielbia prym i jedno forum jej juz nie wystarczy hahah Podbija nowe tereny Ale chwali jej sie integracja,chwali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kasiar a czego tu sie bac bedzie baby to bedzie kolejna osoba do kochania!

Agusss Emma w dzien drzemie 3 razy po 20-30min za to noce przesypia cale, dzis przespala 10h bez jedzonka, i bylo by super gdyby starsza corcia nie kursowala z pokoju do pokoju do 3 w nocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok